Veel gestelde vragen

Witte duiven zijn de perfecte symboliek voor bruiloften, huwelijksverjaardagen, communies en zelfs begrafenissen. Natuurlijk zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Witte duiven zijn bijvoorbeeld ook een originele manier om de opening van een bedrijf in de kaderen.

Waarom getrainde reisduiven?

Laat u niet verleiden door "goedkope alternatieven" zoals witte tortels, pauwstaarten of andere sierduiven. Deze kunnen niet worden getraind en keren bijgevolg niet terug naar huis. Kies daarom altijd voor duiven van een duivenliefhebber. Door onze jarenlange ervaring in de duivensport zijn onze duiven optimaal getraind en eveneens geregistreerd bij de KBDB. Elke duif draagt een uniek ringnummer waardoor men de eigenaar altijd kan terugvinden.

Wat als ze op mijn bruidskleed poepen?

Ondanks het feit dat alle vogels zich van tijd tot tijd ontlasten, is dit toch een vooroordeel. Duiven zullen enkel poepen wanneer ze zich gemakkelijk voelen, dwz. in de mand en niet in de hand. Bovendien hebben gezonde duiven harde, bolvormige mest, waardoor - in case of emergency - het gewoon van de kleren rolt!

Waar kunnen de duiven overal ingezet worden?

Onze witte duiven zijn getrainde reisduiven, dit maakt ze uniek. Ze kunnen van overal in België, zoals van Limburg, Antwerpen en zelfs van Oost- en West-Vlaanderen of Wallonië terugkeren.

Kan iedereen goed omgaan met witte duiven?

Het omgaan met onze witte duiven is zeer eenvoudig. De witte duiven worden praktisch wekelijks ingezet op huwelijken en andere evenementen, waardoor ze erg gewoon aan mensen zijn.

 

Voor elke gelegenheid

  • Witte duiven zijn een teken van vrede, liefde en geluk. Vandaar zijn ze geschikt voor praktisch elke gelegenheid:
  • Huwelijk;
  • Huwelijksvejaardagen;
  • Communies;
  • Inhuldigingen;
  • en zelfs voor een begrafenis of uitvaart.

Hoe werkt het

Onze witte duiven zijn getrainde reisduiven, dit maakt ze uniek. 
Ze zijn geregistreerd bij de KBDB en kunnen - in tegenstelling tot sierduiven - van overal in België, Nederland én Frankrijk terugkeren. 

Lees meer

Budgetvriendelijk

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, zo kan iedereen witte duiven huren naar individueel budget.
Meer informatie over onze tarieven vindt u hier:

Tarieven

Huwelijksduiven.be - Uw garantie!

Door onze jarenlange ervaring in de duivensport verzekeren wij de mooiste witte duiven en een professionele afhandeling. Bij ons staat een betrouwbare dienstverlening centraal. Wij hechten grote waarde aan de training van onze witte bruidsduiven en op jullie speciale dag mag er niets mis gaan. Er mogen dus zeker geen witte huwelijksduiven ontbreken! Witte duiven, bruidsduiven verhuur België, Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Tags: witte duiven, trouw duiven, witte duiven huwelijk, witte duiven te huur, witte duiven huren, huwelijk duifjes, duifjes huren, tortelduifjes, tortelduifjes te huur, witte duiven bruiloft, witte duiven voor huwelijk huren Antwerpen, Limburg, witte duiven voor huwelijk Limburg.

Contact

Huwelijksduiven.be
http://www.huwelijksduiven.be

GSM: +32 477 23 84 57

3668 Niel-bij-As, Limburg
info (at) huwelijksduiven.be